• Ontmoet Eventprofessionals, kom naar Event 17 Woensdag 12 en donderdag 13 april 2017

Praktische informatie

Event weet sinds 1997 wat eventprofessionals beweegt en is de grootste en centraalste eventbeurs van Nederland. Je vindt de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sfeerverlichting, registratie, apps, techniek, entertainment, evenementenlocaties, catering en nog veel meer. In 2017 vindt de beurs plaats op woensdag 12 en donderdag 13 april in Utrecht.

Openingstijden HAL 7 EN HAL 8

Woensdag 12 april 2017
11:00 - 18:00 uur - beursvloer geopend voor bezoekers
18:00 - 20:30 uur - netwerkborrel voor exposanten

Donderdag 13 april 2017
10:00 - 18:00 uur - beursvloer geopend voor bezoekers

Omgeving jaarbeurs


Adresgegevens
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
Utrecht

Avondprogramma

Speciaal voor de standhouders en relaties van Event 17 wordt er op woensdag 12 april vanaf 18:00 uuur een netwerkborrel op de beursvloer georganiseerd.  Houd onze social kanalen in de gaten voor meer informatie over deze borrel. 

  • avondprogramma 1-website formaat.jpg
  • avondprogramma 2-website formaat.jpg
  • avondprogramma 3-website formaat.jpg
Deelnemers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X