Dit zijn de winnaars Beste Idee Award 2017!

13/04/2017

Donderdag 13 april, aan het einde van de middag, werden de winnaars van Beste Idee Award 2017 bekend gemaakt. Alle genomineerden konden in een pitch van 2 minuten nog één keer kort uitleggen waarom hun innovatieve idee, concept of product de winnaar van de desbetreffende categorie moest worden. 

Na kort juryberaad werden de winnaars bekend gemaakt, zoals ook de winnaar van de publieksprijs! Ruim 1200 keer werd er door het publiek gestemd!

Lees ook op www.eventbranche.nl meer over de winnaars en bekijk de video's!

-----------------

Het Beste Idee Award 2017. De prijs voor de meest innoverende eventmakers van Nederland. Voor het Beste Idee Award 2017 konden standhouders én niet-standhouders hun innovatieve idee of concept inschrijven in drie categorieën; Culinair: Sfeer & Smaak, Audiovisueel: Online & Techniek, Interieur: Creatie & Design.

De winnaars per categorie

Culinair: Sfeer & Smaak:  VR Dining – Uil VR Solutions BV

Audiovisueel: Online & Techniek: Shake-on – Shake-on BV

Interieur: Creatie & Design: Taste the Dutch Masters – SLUIK. & Creative Chef

Winnaar Publieksprijs: 3d Live Experience - Live Legends

Het publiek heeft de afgelopen weken in grote getale gestemd via de website en de App van Event 17. ​3d Live Experience - Live Legends, mag zich de trotse winnaar van de publieksprijs noemen!

Juryvoorzitter Sjoerd Weikamp, EventBranche.nl: "We waren blij verrast door het totaal van 42 inzendingen waar wij als jury een keuze uit mochten maken. De inzendingen per categorie waren van hoog niveau en de keuze was dus nog best moeilijk". In de categorie Culinair: Sfeer & Smaak, waren we op zoek naar nieuwe en vernieuwende concepten die verrassend zijn en bijdragen aan een sfeer- en smaakverhogende beleving. VR Dining is daar naar ons idee het beste in geslaagd. Een heel mooi concept, vernieuwend en anders dan anders! Shake-on biedt echte vernieuwing op het gebied van Online & Techniek. Een mooi en innovatief product! En dan Taste the Dutch Masters, zij bieden volgens de jury echt iets anders, prachtig! Een terechte winnaar in de categorie Interieur: Creatie & Design!|

Wij feliciteren alle winnaars met hun prijs!

 

 

Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X