• Ontmoet Eventprofessionals, kom naar Event 17 Woensdag 12 en donderdag 13 april 2017

Volg jij ons al op social?

Niet alleen tijdens Event 17 word je meegenomen in de wereld van events. Ook op onze social media kanalen schrijven we over de 'need en de nice to knows' van Event 17 . We geven tips, delen nieuwtjes en laten je met prachtige foto's en video's zien wat de beurs te bieden heeft op 12 en 13 april 2017. Je vindt ons op Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest en Instagram.

Met de hashtags #Event17 en #altijdeengoedidee kan je al jouw ervaringen over onze vakbeurs delen met jouw volgers; voor, tijdens en na Event17.
Terug naar homepage
Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X