'Tante Marloes' en Event 17 bieden bezoeker mogelijkheid tot kinderopvang op de beurs

24/03/2017

U kunt met geen mogelijkheid oppas voor de kinderen vinden maar brengt wel graag een bezoek aan Event 17? Geen nood, dit jaar, als primeur, verzorgt 'Tante Marloes' gratis professionele kinderopvang. Terwijl u rustig over de beurs loopt en in gesprek gaat met exposanten en relaties, kunnen kinderen van 0 t/m 12 jaar bij de Event Nanny's vertoeven. 

Veilige en speelse omgeving 
Op de beursvloer, in het eerste gedeelte, vindt u Tante Marloes in een ruimte die kindvriendelijk is ingericht  met voldoende speelgoed en materialen waarmee de kinderen zich prima kunnen vermaken. Dit gebeurt te allen tijde onder begeleiding van gediplomeerde Pedagogisch Medewerkers. Tante Marloes biedt ruimte voor maximaal 10 kinderen tegelijk. 

Als de kinderen het leuk hebben, wordt uw dag een stuk makkelijker
De kinderen kunnen meedoen aan gezellige (groeps)activiteiten, zoals knutselen, bordspelletjes en blokken bouwen. Er zijn leuke leesboekjes en zelfs een televisie waar de kinderen kunnen ontspannen in de loungehoek met grote zitzakken. Let maar op: wanneer u uw kind weer op komt halen is het vast:" Ahhhh, moeten we nu al weg?" 

 

Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X