Save the date: Student Program Event 17

24/01/2017
Interview met Krista Davelaar, projectmanager van Event 17

Woensdag 12 april maken MBO en HBO studenten (3e en 4e leerjaar) op een unieke manier kennis met de evenementenbranche. In de Content Village krijgen ze namelijk een aantrekkelijk programma voorgeschoteld.

Waarom en voor wie is het Student Program?
Het Student Program is bedoeld voor studenten van MBO- en HBO-scholen die in de laatste fase van hun studie zitten. De studenten zijn de toekomst. Ze zijn namelijk bezig met het maken van keuzes omtrent hun carrière. Tijdens het Student Program maken ze kennis met de evenementenbranche en met Event 17. Daar zijn alle partijen uit de evenementenbranche te vinden. Dat is hartstikke leuk en ontzettend leerzaam voor ze.
We hebben al heel wat geïnteresseerden voor het programma. We hopen 300 inschrijvingen te krijgen en dat lijkt te gaan lukken.

Wat kan je vertellen over het programma?
Het programma bestaat uit presentaties van enthousiaste sprekers uit het vakgebied om de werknemers van de toekomst te inspireren. Om 15:30 uur wordt het programma plenair afgetrapt door de grappigste twitteraar van het jaar (2014); Jordi van de Bovenkamp (ook te zien in het reguliere programma!). Als creative director en partner van het Amsterdamse reclamebureau Boomerang Create werkt hij voor merken als Heineken, WNF en KLM. Bovendien is hij één van de grappenmakers in het BNN-programma PadoemPatsss, waar alles om de oneliner draait.

Na de plenaire aftrap zijn er keuzesessies waarbij we inzoomen op onderwerpen op het snijvlak van virtual reality, vloggen en festivals.

We bieden dit jaar een aantrekkelijk, educatief programma en spelen daarmee nog beter in op de behoeften van de studenten. Het is een mooie manier om bedrijven en studenten samen te brengen.

Meer over het Student Program
Er is plaats voor 300 studenten van de opleiding eventmarketing, evenementenmanagement en van de hotelschool (VOL=VOL). De kosten bedragen € 19,50 incl. BTW per student.

Noteer 12 april van 15.30 – 18.30 uur alvast in de studieplanning en houdt www.event.nl in de gaten voor het volledige programma!

Wil je alvast op de mailinglist? Dat kan! Stuur dan een e-mail met je gegevens naar info@event.nl

Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X