Eventgoodies - Samira Salman

Wie ben je?
Ik ben Samira Salman, oprichtster van de blogsite EventGoodies.

Waar blog je over?
Ik deel voornamelijk gadgets en producten die je op je evenement kan inzetten om je bezoekers te entertainen, inspireren of bijvoorbeeld om het netwerken eenvoudiger te maken.

Jouw carrière in vogelvlucht?
Ik ben ruim 6 jaar marketeer geweest voor ik voor mezelf begon. In die tijd ontdekte ik de kracht van de combinatie van evenementen en online communicatie. Nu help ik met mijn bedrijf Social and more organisaties met een sterk evenement neerzetten en hoe ze deze online kunnen promoten. EventGoodies heeft een eigen site en label, maar ondersteunt wel mijn visie en boodschap; organiseer betere en leukere evenementen zodat mensen er over gaan praten en vaker terugkomen.

Hoe is je blog ontstaan?
Tijdens mijn eerste baan kreeg ik het budget en het verzoek om met iets origineels en nieuws te komen voor onze evenementen. Het kostte mij altijd heel veel tijd om iets te vinden. Er was geen site voor waar ik terecht kon, maar ook geen goede zoekterm. Zelfs een paar jaar later bleek dit er nog steeds niet te zijn. In 2014 besloot ik de leuke producten en leveranciers met creatieve ideeën die ik online of op events tegenkwam te delen met andere eventorganisatoren.

Wat maakt bloggen leuk?
Het allerleukste is dat ik iedereen blij maak ermee. Je geeft eventorganisatoren tips en inspiratie om hun evenement nog leuker te maken. Hun eventbezoekers beleven daar dan ook weer meer plezier aan. Daarnaast zijn leveranciers blij dat ik hun een podium wil geven. Wat ook leuk is, is dat je veel interessante mensen leert kennen uit de eventbranche met dezelfde passie: mensen entertainen en inspireren!

www.eventgoodies.nl

Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X