Safe and Sound presenteert tijdens Event 17 dé remedie tegen geluidsoverlast

06/04/2017

Beam Shaping, het elektronisch sturen van geluid, is dé oplossing om festivalgeluid sterker te concentreren op het terrein zelf waardoor er minder ongewenst geluid de omgeving bereikt. De ervaren overlast binnen gemeenten neemt hierdoor drastisch af.

Maximale geluidsbeleving: minimale overlast

Stevig geluid tijdens festivals en evenementen is voor gemeenten een groeiend probleem. Burgers verzetten zich, gemeenten kunnen dit probleem niet langer negeren. Dé oplossing is om het geluid sterker te concentreren waardoor er minder ongewenst geluid de omgeving bereikt. De geluidsbeleving op het festival is door het zeer directe geluid maximaal en de geluidsoverlast voor omwonenden minimaal. Beam Shaping is een techniek van het moederbedrijf Story Sound en completeert het ruime pakket van Safe and Sound. Tijdens Event 17 leggen wij u er alles over uit.

Totaalpakket aan festivaldiensten

Safe and Sound biedt een totaalpakket diensten dat uw festival en event compleet maakt. Veilige en gegarandeerde communicatielijnen, stabiele internetaansluitingen, camerabewaking, wettelijke geluidscontrole, wifi voor bezoekers en veilige dataverbindingen voor het digitale betalingsverkeer en een VoIP telefoniepakket.

Benieuwd geworden en wil je meer informatie?
Op 12 & 13 april is Safe and Sound te vinden op Event 17 in het kwadrant Online & Techniek
Standnummer: B055

 

Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X