Nieuwe standbouwvorm: de Open Cube

08/11/2016
Naast de Vrije Standbouw en de Compact Unit, dit jaar een nieuwe standbouwvorm op Event 17: de Open Cube. Leuk detail: je mag de balie met eigen visual zelfs houden na de beurs!

* € 1.500
* 200 cm x 300 cm
* Pop-up balie met eigen visual incl. 1 kruk
* Naambord achterwand 100 cm x 25 cm
* Optioneel beeldvullende achterwand van 300 cm x 250 cm à € 180,-
* 2 spots, 3KW elektra aansluiting incl, stroom en lockerVraag de volledige brochure aan op www.event.nl/contact of BEL 026 333 75 77 voor meer informatie.
Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X