TentSolutions komt met een unieke nieuwe tent op de markt

07/04/2017

Deze bijzonder chique eyecatchers zijn een perfecte en exclusieve oplossing voor tuin- en bedrijfsfeesten, bruiloften, diners en tal van andere aangelegenheden. Door het gebruik van natuurlijke materialen stralen de Ivory tenten duurzaamheid en elegantie uit.

Een bijzondere tent met een sfeervolle uitstraling die zowel open als dicht geplaatst kan worden, dus niet meer afhankelijk van de weersomstandigheden. De Ivory tenten zijn in meerdere maten beschikbaar.

In Nederland is TentSolutions exclusief distributeur van deze met de hand gemaakte, authentieke spantenten.

Benieuwd naar de tent en wil je meer informatie?
Tentsolutions staat tijdens Event 17 op het kwadrant Sfeer en Smaak, standnummer E168.

Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X