Nominaties Beste Idee Award 2017 bekend

30/03/2017

Op 13 april 2017, de tweede beursdag van Event 17, wordt voor de eerste keer het Beste Idee Award uitgereikt, de onderscheiding voor het meest innoverende eventproduct van Nederland. In totaal ontving de organisatie 42 inzendingen in de drie categorieën: culinair/Sfeer & Smaak, interieur/Creatie & Design en audiovisueel/Online &Techniek. De deskundige jury heeft zich gebogen over de inzendingen en per categorie 3 innoverende ideeën/producten genomineerd!

Culinair: Sfeer & Smaak
VR Dining – VR Uil Solutions BV
Ice rolls – Looping Good
Print Je Pannenkoek – Print Je Pannenkoek

Audiovisueel: Online & Techniek
Shake-On – Shake-on BV
Plugify – Artiesten boek je eenvoudig online
3d Live Experience – Live Legends

Interieur: Creatie & Design
Locatie Centrale – Platform voor leegstaande locaties
Indoor Outdoor Experience – De Schildkamp
Taste the Dutch Masters – SLUIK. & Creative Chef

Publieksprijs
Vanaf vandaag kan ook het publiek stemmen op zijn favoriete innovatie. Dit kan op de speciale webpagina: www.event.nl/beste-idee-award-2017 én via de app van Event 17. De app is kosteloos te downloaden in de App Store voor iOS en Android. Stemmen kan tot en met woensdag 12 april, 18.00 uur. Daarna worden alle stemmen geteld.

Live uitreiking
De live uitreiking van het Beste Idee Award vindt plaats op donderdag 13 april van 16.30 tot 17.30 uur in de Content Village van Event 17. Alle genomineerden presenteren zich hier aan de zevenkoppige jury. Na een kort beraad zal de jury, onder leiding van juryvoorzitter Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl, de winnaars per categorie én de publieksprijs winnaar bekend maken. De uitslag wordt dus door de jury en door het publiek bepaald.

 

 

Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X