Event Leadership Sessie - Leadership by Engagement

23/03/2017

Op 13 april 2017, de tweede beursdag van Event 17, wordt de Event Leadership Sessie gehouden. Voor deze besloten bijeenkomst zijn de leden en/of relaties van HSMAI, CLC-VECTA, VVEM, Vergaderhamers en NBTC uitgenodigd. Deze sessie met als onderwerp: Leadership by Engagement, gaat over de toekomst van Business & Events en wordt geleid door Albert Boswijk, directeur van European Centre for the Experience Economy en onder andere co-auteur van het boek 'Economie van Experiences'. 

Structurele maatschappelijke veranderingen hebben hun impact op de corporate wereld en de evenementenbranche. Aan de hand van best practices licht Albert Boswijk toe welke invloed deze ontwikkelingen hebben en hoe we daar het best op in kunnen spelen. 

De sessie is van 10.00 uur - 13.00 uur, inclusief lunch. Vraag de uitnodiging en aanmeldlink op bij jouw branche vereniging. 

Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X