De juryleden Beste Idee Award 2017 bekend

27/02/2017

Op 13 april 2017, de tweede beursdag van Event 17, wordt voor de eerste keer het Beste Idee Award uitgereikt, de onderscheiding voor het meest innoverende eventproduct van Nederland. 

Een deskundige jury met o.a locatiedirecteur Sybren Ophof (De Fabrique), Bas Hoogland (spreker) en foodie Lotte Wouters (The Food Line-up) beoordeelt de inzendingen.

Juryleden
De jury voor het Beste Idee Award kent naast juryvoorzitter Sjoerd Weikamp (EventBranche.nl), ook per categorie een jury met specialisten uit verschillende windrichtingen. "We zijn apetrots op de juryleden die de inzendingen voor ons gaan beoordelen."

De juryleden die nu zijn vastgelegd voor het Beste Idee Award 2017, zijn:

Juryvoorzitter
Sjoerd Weikamp – Uitgever Proef Media BV

Culinair: Sfeer & Smaak
Lotte Wouters - Founder & Creative director The Food Line-up
Bas Hoogland - Spreker en adviseur over klantvriendelijkheid en hostmanship en gastheer van " De Heerlijkheid Vijlen"

Interieur: Creatie & Design
Sybren Ophof - Commercieel Directeur Evenementenlocatie De Fabrique
Tim Várdy - Eigenaar FestivalChairs & Dutch Design Brand

Audiovisueel: Online &Techniek
Lennart Peeperkorn - Eigenaar D&B Eventmarketing en bestuurslid IDEA
Wouter Muurlink - Sales Director Ampco Flashlight Rental

Check voor meer informatie over de jury: http://www.event.nl/beste-idee-award-2017

Gratis inzenden tot en met 20 maart
Innoverende producten en concepten kunnen gratis worden ingezonden in 3 drie categorieën: culinair/Sfeer & Smaak, interieur/Creatie & Design en audiovisueel/Online &Techniek.
Op 23 maart buigt de jury zich over de inzendingen, wat resulteert in genomineerden per categorie. Het publiek kan vanaf woensdag 30 maart 2017 stemmen op zijn favoriete innovatie. De uitslag wordt dus door de jury en door het publiek bepaald. De live uitreiking van het Beste Idee Award vindt plaats op donderdag 13 april in de Content Village van Event 17.

Meedoen is een echte boost voor een nieuw product of concept in de evenementenbranche. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de genomineerden op de social media kanalen, in de nieuwsbrieven en op de website van Event 17. Daarnaast wordt er veel publiciteit gegenereerd voor de Awards en haar genomineerden door de mediapartners van Event 17. Een innovatief product of concept inschrijven is gratis, voor de hele branche, via het inschrijfformulier.

Over Event 17
Event 17, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de evenementenbranche, vindt plaats op woensdag 12 en donderdag 13 april 2017 in de Jaarbeurs. Meer informatie over de awards is te vinden op www.event.nl/beste-idee-award-2017. Event 17 is ook te volgen op facebook, twitter, Linkedin en Instagram. De officiële hashtag voor het Beste Idee Award 2017 is #BIA .

Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X