Multimedia Experience tijdens Event17

22/03/2017

Het kwadrant Online & Techniek wordt dit jaar uitgebreid met een Multimedia Experience. Hier kunnen bezoekers ervaren hoe laser, video, licht en special effects gecombineerd worden en op muziek samenkomen in een spectaculaire show.

De show is meerdere keren per dag te zien in een speciale ruimte, waar ook doorlopend demonstraties worden gegeven van alle verschillende technieken die multimedia te bieden heeft. Een bezoekje brengen is dus zeker de moeite waard.

“Shows die indruk maken”
DTL Lasertechniek in samenwerking met Boels


DTL Lasertechniek verzorgt al 30 jaar unieke shows: van kleine, ingetogen voorstellingen tot grote, spectaculaire laser -en multimediashows waarin video, muziek, licht, water en of vuurwerk samen komen.
Bijvoorbeeld de Flyboard Nightshow, een show met flyboarders voor op en bij het water.

De shows nemen de bezoekers mee in een verhaal, waarbij sfeer en emotie een belangrijke rol spelen, gebruikmakend van de nieuwste technieken en de beste materialen.

Kom langs op Event 17 en ervaar zelf de Multimedia Experience.

Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X