Momentize vereeuwigt nu ook met 3D foto’s (binnen 24 uur )

09/03/2017

Vorig jaar stonden ze al op Event met de 3D Booth scanner waarbij ze volledig gedetailleerde 3D beeldjes creërden. Dit jaar kan Momentize de 3D foto's binnen 24 uur leveren.

Momentize heeft een extra product toegevoegd aan haar mogelijkheden. Door nieuwe software is het nu mogelijk bij het huren van een 3D Booth, iederéén sowieso een 3D foto aan te bieden zonder dat daar kosten voor worden berekend!

Deze preview geeft een eerste indruk hoe je er in 3D uit komt te zien.

Bij het aanbieden van de 3D foto wordt de gast de mogelijkheid geboden naar de webshop te gaan. Aldaar kan hij of zij ook nog een beeldje in gewenst formaat bestellen. Deze wordt dan naar de gast thuis toegestuurd.

Kom deze foto op Event 17 laten maken en heb jouw preview binnen 24 uur in je mailbox.

Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X