Ongewoon Lekker - Jody Mijts

Wie ben je?
Ik ben Jody (32) en woon samen met vriend en twee katjes in Rijswijk (zh). In Utrecht 6 jaar Aardwetenschappen gestudeerd en door mijn bijbaan in die tijd bij de slijterij in de dranken "gerold". Daarna bij onder andere Naturalis in Leiden, het KNAG in Utrecht en Grontmij in Waddinxveen gewerkt.

Waar blog je over?
Ik schrijf over de dingen waar ik van hou: lekker eten, heerlijke wijnen, bijzondere biertjes, een mooie gin-tonic op zijn tijd (of een ander drankje) en in andere steden/landen de lokale cuisine uitgebreid testen. Geen focus op een bepaald land of keuken, maar alles ongewoon lekker door elkaar.

Jouw carrière in vogelvlucht?
Eten, drinken en reizen bleven toch kriebelen en toen het project waarbij ik betrokken was klaar was begonnen met een eigen blog! En dat is alweer ruim 2,5 jaar geleden. Sindsdien schrijf ik over heerlijke (en ongewone) gerechten, bijpassende wijnen/bieren, andere dranken en de combinatie met reizen en de beste bestemmingen om te eten en te drinken. Je kan me dus wel een echte foodie noemen!

Hoe is je blog ontstaan?
In het voorjaar van 2013 is mijn moeder overleden, daardoor had ik iets nodig om mijn gedachten te verzetten die periode daarna. Ik ben toen een eigen kookboekje gaan maken, gewoon met zo´n online fotoalbumprogramma waarmee je een vakantiefotoboek maakt. Dat werkte op een gekke (maar hele fijne) manier therapeutisch en ik vond het heerlijk om na te denken over eten, wijn en nieuwe artikelen.

Wat maakt bloggen leuk?
Het is een combinatie van heel veel dingen: het is creatief, zelf je tijd kunnen indelen, heel veel leuke nieuwe mensen leren kennen, de waardering die je krijgt van mensen die je volgen voor je recepten/artikelen, op perstrip mogen en bijzondere dingen zien/proeven/eten & drinken.

 

Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X