Inspiration Park, vernieuwend entertainment op Event 17

29/03/2017

Event 17 heeft dit jaar een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Een daarvan is het Inspiration Park. De bezoekers van Event 17 kunnen hier inspiratie opdoen, van hoogwaardig straattheater en spectaculaire dansacts tot ludiek entertainment. In willekeurige volgorde lichten we een tipje van de sluier op.

Zo zijn er een aantal unieke objecten van Exoot, interactive objects & vintage music for festivals & events, te bekijken en te beluisteren. Zal, Dutch Juggler, Jeroen verschillende demonstraties geven met alles wat je hem maar in handen geeft. Geven EV-entertainment, Medusa's World en Pretty Picture een uniek kijkje in wat de toepassingen kunnen zijn van acts en straattheater bij events. Als klap op de vuurpijl komt Magic Mirror met een interactieve en innovatieve fotospiegel met ongekend veel mogelijkheden voor events en het versterken van merken.

Het motto van Event 17|Altijd een goed idee! is in levende vorm terug te vinden in het Inspiration Park. Laat je hier verrassen en inspireren!

foto: Exoot, interactive objects & vintage music for festivals & events, www.exoot.info

foto: Medusa's World, www.medusasworld.nl

 

 

Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X