Foodinista - Daphne van Aken


Wie ben je?

Daphne van Aken, 31 jaar en geïnteresseerd in heel veel wat met food en foodlifestyle te maken heeft. Nieuwe ontwikkelingen, horeca presentatie, smaak, social media en marketing en daar ga ik ook graag het gesprek over aan.

Waar blog je over?
Ik blog op Foodinista en voor opdrachtgevers over food en foodlifestyle. En dat is veel. Thuis genieten, horeca, evenementen en eten en drinken op reis. Wat ik belangrijk vind is dat ik er ook zelf enthousiast van wordt.

Jouw carrière in vogelvlucht?
Vrijetijdsmanagement en MTB aan de NHTV Breda, Evenementen Coördinator bij NH Hotels, Marketing bij Grolsch en Philharmonisch Orkest Amsterdam. Bij mijn laatste werkgever miste ik de horeca en foodbranche zo dat ik ook mijn blog ben gestart. En van daaruit werk ik ondertussen als freelance communicatie adviseur en natuurlijk met veel plezier aan mijn blog.

Hoe is je blog ontstaan?
Met liefde voor eten en drinken, horeca, eten op reis.

Wat maakt bloggen leuk?
Ervaringen niet alleen voor je zelf houden, het delen van je liefde voor eten en drinken met lezers en nog zo veel meer!

www.foodinista.nl

Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X