Blogs


 Op deze pagina verschijnen de blogs van onze ambassadeurs.

Event experience: Hoe zet je de ultieme ervaring neer

Gepost op: 05-04-17 | Auteur:

Eventbeleving: we horen het woord vaak, maar hoe zet je het eigenlijk effectief in? Samira Salman, onze gastblogster, sprak hierover met twee experts.

Lees meer

BLOG: The Food Line-up

Gepost op: 28-03-17 | Auteur:

Ook dit jaar zullen de foodfanaten, innovatieve voorlopers en conceptbouwers van The Food Line-up weer hun opwachting maken op Event 17. Blogger Jody Meijts van de blog 'ongewoonlekker.com' vroeg Lotte naar haar idee over de food trends en concepten die we gaan zien in de evenementenbranche in 2017/2018.

Lees meer

3 Toffe innovaties voor jouw evenement

Gepost op: 15-03-17 | Auteur:

Er verschijnen steeds meer slimme innovaties om jouw evenement compleet te maken. In deze blog: een videoboodschap per post, intelligente armbanden en een online tool waarmee je zelf betaalbare artiesten kunt boeken.

Lees meer

Drie toffe alternatieven voor het fotohokje

Gepost op: 24-02-17 | Auteur:

Fotohokjes; we vinden het nog steeds leuk om gekke foto's te maken. Met of zonder allerlei props. Er verschijnen dan ook steeds meer variaties op het fotohokje. Als je als organisator op zoek bent naar nét iets anders, kijk dan eens naar deze 3 alternatieven voor het fotohokje. Goed nieuws: ze zijn allemaal te bezoeken op Event 17!

Lees meer
Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X