NIEUW: Beste Idee Award 2017

20/01/2017
Als eventprofessional weet je dat vernieuwing belangrijk is voor onze branche. Dit jaar organiseren wij voor het eerst het Beste Idee Award.

Elke dienst, product of concept komt in aanmerking voor deze spraakmakende prijs. Voor de komende editie van de Event 17, die plaatsvindt op 12 & 13 april 2017, is de inschrijving voor het Beste Idee Award inmiddels gestart. Deze loopt tot en met 20 maart 2017.

Juist omdat álle evenementbedrijven mee kunnen dingen, dus niet alleen standhouders van Event 17, wordt deze award voor innovatie een van de belangrijkste in de evenementenbranche.
De jury maakt de winnaars bekend op 13 april 2017, de tweede beursdag van Event 17, in de Content Village. Dit genereert veel persaandacht.

Schrijf je in voor 20 maart!

Aandacht voor alle genomineerden
Alleen meedoen kan al veel opleveren. Zo worden alle nominaties op de beursvloer uitgelicht met een mooie plek in de stand van EventBranche, de officiele mediapartner van de awards,  en is er aandacht in persberichten, op de website en andere communicatie-uitingen voor de award-deelnemers en hun ideeën/innovaties.
Deelname aan het Beste Idee Award is bovendien eenvoudig te realiseren: je hoeft alleen maar het inschrijfformulier in te vullen via onze website. Daar vind je ook alle benodigde informatie over de criteria en deelnameprocedure.

Schrijf je in voor 20 maart!

Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X