EXPERIMENT: Gezichtsherkenning tijdens toegang Event 17

21/03/2017

Invitado, registratiepartner van Event, maakt voor het eerst gebruik van gezichtsherkenning tijdens de toegangscontrole voor de beurs.

Voorwaarde is dat vooraf, tijdens de online registratie, een foto wordt geüpload door de bezoeker die tijdens de toegangscontrole gematcht kan worden met een foto die tijdens het registreren wordt gemaakt. Een e-ticket is dan niet langer nodig. Deze nieuwe technologie wordt als experiment ingezet en gepresenteerd. Voor bezoekers een gave ervaring om deze innovatie van dichtbij mee te maken!

De mogelijkheid om een foto te uploaden en daarmee deel te kunnen nemen aan de experimental desk verschijnt deze week op https://www.event.nl/inschrijving

 

Deelnemers en bezoekers aan het woord
Sprekershuys - <br />Maartje IJzerman
Sprekershuys -
Maartje IJzerman

Ons doel was naamsbekendheid vergroten en netwerken. Ik vond de kwaliteit van de bezoeker erg goed. Leuke contacten opgedaan en ook twee tevreden opdrachtgevers!

Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje
Dechesne en Boertje – Pieter Bas Boertje

Bezoekers werden tijdens Event 16 uitgedaagd om hun moeilijkste, onoplosbare eventvraag aan ons te stellen. Daarna kregen ze een gratis 15 minuten durend eventconsult. 33 jaar event-ervaring in 15 minuten! Het resultaat: dat we er zelfs de prijs Beste Standconcept mee wonnen!

Aaaaha! the Factory - Erik Peekel
Aaaaha! the Factory - Erik Peekel

Iedereen die een evenement gaat organiseren oriënteert zich op de beurs event. Verspreid over twee dagen bezoekt onze hele doelgroep de Jaarbeurs, daar willen wij niet ontbreken. Op onze stand praten we bij met oude bekenden en we leggen nieuwe contacten.

The Food Line-up -  Maartje Nelissen
The Food Line-up - Maartje Nelissen

Veel bezoekers weten niet dat we meer doen dan food trucks & festivals. Tijdens Event 16 hebben we de bezoeker kennis laten maken met meer concepten van The Food Line-up en daar werd goed op gereageerd! We gingen met veel nieuwe contacten en concrete boekingen naar huis.

X